Våra modeller      Lexus CT      Lexus IS      Lexus GS      Lexus LS      Lexus NX      Lexus RX      Lexus RC      Lexus RC F      Lexus In Business


LEXUS IS. EN BIL BYGGD FÖR ATT PRESTERA.

 

IS är konstruerad och byggd inifrån och ut för att ge suveräna vägegenskaper. Från det styva chassit som ger verklig stabilitet till de snabba, distinkta rattsvaren. Många långa timmar på olika testbanor ligger till grund för en kontroll och körglädje som lätt kan mäta sig med de allra vassaste i klassen. Den betydligt större körupplevelsen i IS matchas väl av en härlig komfort och ett utrymme i baksätet, som blivit störst i klassen samt ett betydligt större och mer flexibelt bagageutrymme.

IS 300h med fullhybriddrivlina bjuder på 223 hk, med utmärkt bränsleekonomi och CO2-utsläpp från endast 99 g/km.

IS 300h kan beställas i F SPORT-utförande, vilket både syns utanpå bilen, märks inuti och framförallt känns på vägen.

TOPPBETYG I EURO NCAP
IS 300h har toppbetyget 5 stjärnor i Euro NCAP. 91% i passagerarskydd där 5 stjärnor kräver 80%. 85% uppmättes barnskyddet till, då kravet för 5 stjärnor är 60%. Och slutligen 80% i fotgängarskydd där kravet är 60%. Det gör den till en av de säkraste bilarna i premiumsegmentet.

TJÄNSTEBIL?
IS 300h Business är speciellt framtagen för dig som är tjänstebilsförare. Komplett med ett reducerat förmånsvärde tack vare hybriddriften och ett pris på under 7,5 basbelopp. Läs mer om IS 300h Business.

KUNDRECENSIONER
Funderar du på att köpa en Lexus IS? Eller kör du en redan? Berätta gärna om din upplevelse! Gå in på lexus.se för att läsa recensioner om bilen innan du bestämmer dig. Eller om du själv vill skriva en, naturligtvis.

IS
Läs mer om Lexus IS