Om oss

Motor Trend AB är ett familjeföretag som idag ägs och drivs av Mikael Brunnhagen, son till grundaren Björn Brunnhagen. Företaget startades 1984 i Mariestad, där huvudkontoret fortfarande ligger, men idag finns Motor Trend på åtta orter runt om i västra Sverige.

Ända sedan starten har Motor Trend valt att fokusera på Toyota och senare även Lexus. Verksamheten växte efter hand och vi har genom åren utökat med etableringar i Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Alla våra anläggningar har fullservice där vi kan erbjuda allt som är angeläget för bilägaren.

Vi är en av nio auktoriserade Lexus-återförsäljare i Sverige och vår Lexus-anläggning har vi etablerat i Karlstad. Våra certifierade Lexus-verkstäder finns i Karlstad och Mariestad.

Motor Trend AB omsätter ca 450 mkr och vi är drygt 100 anställda.

Vår vision

Motor Trend skall erbjuda kunderna den bästa köp och ägandeupplevelsen i bilbranschen. Detta skall uppnås genom att vara det mest lyhörda och gränstänjande bilföretaget i Sverige.

Hoppas att du som kund känner att vi lyckas med detta. Om inte, hör gärna av dig via mail eller telefon. Vi värdesätter din feedback.

 

DIN INTEGRITET ÄR VIKTIG FÖR OSS

För att kunna ge dig ett bra stöd i bilköpet såväl som i bilägandet behöver vi samla och behandla personuppgifter om dig. Den 25 maj 2018 träder en ny EU-förordning, GDPR (General Data Protection Regulation), i kraft och ersatte den tidigare personuppgiftslagen, PUL.

GDPR innebär att kraven på hur företag och organisationer får behandla personuppgifter skärps, samtidigt som dina rättigheter som konsument stärks. I vår integritetspolicy förklarar vi hur vi behandlar dina personuppgifter.

Här kan du ta del av vår integritetspolicy:

Integritetspolicy_180424