Om oss

Motor Trend AB är ett familjeföretag som idag ägs och drivs av Mikael Brunnhagen, son till grundaren Björn Brunnhagen. Företaget startades 1984 i Mariestad, där huvudkontoret fortfarande ligger, men idag finns Motor Trend på åtta orter runt om i västra Sverige.

Ända sedan starten har Motor Trend valt att fokusera på Toyota och senare även Lexus. Verksamheten växte efter hand och vi har genom åren utökat med etableringar i Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Alla våra anläggningar har fullservice där vi kan erbjuda allt som är angeläget för bilägaren.

Vi är en av nio auktoriserade Lexus-återförsäljare i Sverige och vår Lexus-anläggning har vi etablerat i Karlstad. Våra certifierade Lexus-verkstäder finns i Karlstad och Mariestad.

Motor Trend AB omsätter ca 450 mkr och vi är drygt 100 anställda.

Vår vision

Motor Trend skall erbjuda kunderna den bästa köp och ägandeupplevelsen i bilbranschen. Detta skall uppnås genom att vara det mest lyhörda och gränstänjande bilföretaget i Sverige.

Hoppas att du som kund känner att vi lyckas med detta. Om inte, hör gärna av dig via mail eller telefon. Vi värdesätter din feedback.